Bezorgservice – Centraal Apotheek Haarlem – Haarlem

Bezorgservice

Bezorgservice

Dagelijks kunt u uw medicijnen gratis thuis laten bezorgen. Van maandag tot en met vrijdag worden uw medicijnen dan tussen 12.00 en ongeveer 20.00 uur bezorgd. Als u niet thuis bent, ontvangt u een briefje in uw brievenbus dat de bezorger geweest is. Met dit briefje kunt u de medicijnen de volgende dag ophalen in de apotheek of een nieuwe bezorgafspraak maken.


Onze bezorgservice verwerkt geen betalingen aan de deur, daarom sturen wij eenmalig een rekening naar u op bij geneesmiddelen die niet worden vergoed door uw verzekeraar. Wij verzoeken u deze rekening binnen de gestelde betalingstermijn te voldoen.


Om u deze service dan ook te kunnen blijven bieden, verzoeken wij u voor de eventuele volgende bezorgingen, waarvoor een eigen bijdrage van toepassing is, ons webformulier voor automatische incasso in te vullen.


Indien wij de automatische incasso niet ontvangen, kunnen wij in het vervolg helaas geen (genees)middelen, waarvoor een eigen bijdrage geldt, bij u bezorgen. U kunt deze dan altijd afhalen in de apotheek en contant of per pin betalen.


Persoonlijke gegevens

Ik ben:
Adres
Geboortedatum(Vereist)
Mag de medicatie in de brievenbus worden bezorgd indien u niet thuis bent?(Vereist)